Ozzy Osbourne, spitalizat din cauza unor complicații pe fondul gripei

07 Feb 2019
Ozzy Osbourne, spitalizat din cauza unor complicații pe fondul gripei

Muzicianul britanic Ozzy Osbourne a fost spitalizat din cauza unor complicaţii apărute pe fondul gripei, a anunţat soţia lui, Sharon Osbourne.

Osbourne a fost internat la 4 februarie, la Keck Hospital of University din sudul Californiei.

„Ozzy a fost internat din cauza unor complicaţii ale gripei. Medicii lui consideră că acesta este cel mai bun mod de a-şi reveni mai rapid”, a scris Sharon Osbourne pe contul ei de Twitter.

La finalul lunii ianuarie, Ozzy Osbourne a anunţat amânarea - din cauza unei infecţii respiratorii şi la recomandarea medicilor - a concertelor din turneul european, pe care urma să le susţină împreună cu Judas Priest, scrie News.ro.

Ozzy Osbourne, născut la 3 decembrie 1948, în Aston (Birmingham, Anglia), supranumit „Prince of Darkness”, este interpret, compozitor şi vedetă TV.

A devenit cunoscut, la începutul anilor 1970, ca vocalist al formaţiei Black Sabbath, din care a făcut parte din 1968 până în 1978.

A urmat o carieră solo, cu 11 albume de studio lansate, vândute în peste 55 de milioane de copii în întreaga lume. În 2006, a fost inclus în US Rock and Roll Hall of Fame, ca parte a trupei Black Sabbath, alături de colegii săi Tony Iommi, Bill Ward şi Geezer Butler.

Trupa Black Sabbath s-a reunit în 2010 şi a lansat un nou album de studio, intitulat „13”, în 2013. De asemenea, în 2007, el a primit o stea pe The Birmingham Walk of Stars. Alături de Sharon, soţia, Kelly, fiica, şi Jack, fiul, a fost protagonistul show-ului TV „The Osbournes”, difuzat de postul MTV din 2002 până în 2005.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră