Noul videoclip Vița de vie: „Luna și noi”

21 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Noul videoclip Vița de vie: „Luna și noi”

Fiindcă anul acesta Viţa de Vie sărbătoreşte 20 de ani de activitate şi pentru că fanii lor sunt cei care i-au susţinut în tot acest timp, în fiecare zi de 20 a lunii, formația prezintă celor înscriși la http://vdv.umusic.ro/ un material nou.

Poți vedea clipul doar dacă ești înscris la vdv.umusic.ro

Ieri, 20 iulie, la ora 20:00, prietenii Viţa de Vie înscrişi la vdv.umusic.ro au putut să vadă, în exclusivitate, videoclipul piesei “Luna şi noi”, lansarea oficială urmând a avea loc atunci când Viţa de Vie va ajunge la 5.000 de fani înscrişi la vdv.umusic.ro. „Luna şi noi” feat. Blue Noise este cel de-al doilea single de pe noul album Viţa de Vie, ce va fi lansat pe 29 octombrie, printr-un concert special la Arenele Romane.

Este inclus în coloana sonoră a scurt metrajului „Ziua când am dat de aripi”

Videoclipul piesei „Luna şi noi” a fost produs de Dragoş Buliga şi echipa Frame Film Production. Regia e semnată de Dan Iliuţă, cel care a regizat scurt metrajului „Ziua când am dat de aripi”(foto), ce are pe coloana sonoră cântecul „Luna şi noi”. „Ziua când am dat de aripi” prezintă o poveste sincera despre copilărie, teamă și dragoste, cu un bunic, care și-a îngrijit nepoata cu multă afecțiune din ziua în care părinții ei s-au stins din viață. Din cauza vârstei înaintate și a posibilităților materiale reduse, bunicul riscă să se despartă de nepoată. Atunci cei doi decid să plece într-o excursie...

Alte stiri din Muzica

Ultima oră