Noul album IRIS este disponibil pentru precomandă !

06 Oct 2018 | scris de Alex Revenco
Noul album IRIS este disponibil pentru precomandă ! Galerie foto (3)

„Lumea toată e un circ” este acum disponibil pentru precomandă, în format fizic și digital, la https://MediaPro.lnk.to/LumeaToataEUnCirc

La un an de la concertul aniversar #IRIS40, legendarul grup rock își respectă promisiunea făcută fanilor și lansează un nou material discografic, în cadrul unui concert de amploare. „Lumea toată e un circ” este titlul noului album IRIS, ce va fi lansat marți, 23 octombrie, la Hard Rock Cafe.

Albumul conține 14 piese înregistrate de IRIS pe parcursul unui an de zile. Muzica aparține membrilor formaţiei IRIS, iar versurile sunt semnate de George Costinescu, Relu Marin, Sorin Poclitaru, Andrei Păunescu și Liliana Ștefan.

Primele trei single-uri de pe acest nou album au fost prezentate publicului începând din vara anului trecut, fiecare dintre acestea a fost lansat alături de câte un videoclip. Noile piese s-au bucurat de un adevărat succes, atât în mediul online, unde au primit multe aprecieri, cât și în cadrul concertelor, unde spectatorii au cântat alături de membrii trupei versurile melodiilor. Primul material înregistrat în noua formulă a trupei a fost „Poți spune orice”, o adevărată declarație de forță, dar și de sincronizare perfectă, single-ul a fost înregistrat cu două seturi de tobe la care se aflau tatăl și fiul, Nelu și Cristi Dumitrescu. După trei luni, a fost lansată următoarea piesă, „Poveste fără sfârșit”, o baladă ce spune o poveste pe care fiecare a trăit-o măcar o dată în viață. „Noapte nebună” este cel de-a treilea single dezvăluit de IRIS în ultimul an, o piesă plină de energie, dar și de trăiri, care a marcat și începutul colaborării cu Liliana Ștefan.

IRIS îi are în componență pe: Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator), Nuțu Olteanu (chitară, membru fondator), Relu Marin (claviaturi), Costi Sandu (voce), Andrei Bălașa (chitară), George Costinescu (chitară bas) și Cristi Dumitrescu (tobe).

Evenimentul de lansare a noului album IRIS este organizat de Media Pro Music, Fundația IRIS și Best Music. Biletele sunt disponibile în reţeaua iabilet, online şi la punctele semnalizate: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-iris-lumea-toata-e-un-circ-35857/

 

 

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră