Noi confirmări pentru Rockstadt Extreme Fest 2017

18 Feb 2017 | scris de Alex Revenco
Noi confirmări pentru Rockstadt Extreme Fest 2017

Organizatorii festivalului ce va avea loc în perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetăţii Râşnov au anunţat noi formaţii ce vor veni în România, unele în premieră.

 Pentru prima data in istoria sa de 5 ani, Rockstadt Extreme Fest va avea patru headlineri, impartiti pe fiecare din cele patru zile ale festivalului, fiind pentru prima data cand prima zi a festivalului va avea parte de concerte pe ambele scene. Asadar, si numarul formatiilor participante va creste.

 ANNIHILATOR va ocupa pozitia de headliner in prima zi a festivalului, 10 august. Considerata cea mai de succes trupa canadiana din istoria muzicii metal, Annihilator se bucura de un palmares impresionant ce numara peste 15 albume si vanzari de milioane de discuri in toata lumea.

 Din Texas, POWER TRIP, de la prestigiosul label Southern Lord Records, va ajunge pentru prima data in Romania, la fel si THREAD OF OMEN, grup din Africa de Sud ce va bifa primul concert sustinut vreodata la un festival european.

 GRIMEGOD vor sustine un show aniversar ce marcheaza 20 de ani de la lansarea albumului Dreamside Of Me, in timp ce DIAMONDS ARE FOREVER revin la Rockstadt Extreme Fest, de aceasta data cu un nou material discografic.

 Tocmai din Stockholm, o mostra de black metal, thrash si punk va fi oferita de ANGREPP, din Austria, GIVE EM BLOOD revine in Romania cu un nou material discografic, in timp ce AM FOST LA MUNTE SI MI-A PLACUT, noua senzatie a scenei underground autohtone, va ajunge pentru prima data pe scena festivalului.

 Vorbin de showuri speciale, TAINE - una din cele mai vechi si emblematice formatii ale scenei autohtone - va oferi publicului un recital de 60 de minute ce se va dovedi cu siguranta o experienta muzicala aparte. Confirmarile se incheie cu trei reveniri pe scena festivalului: KULTIKA, BLACKSHEEP si ALLOCHIRIA, cei din urma revenind cu un nou material discografic.

 Abonamentele sunt 270 lei, de acum până pe 9 iulie şi 300 de lei, din 10 iulie şi pe toata durata festivalului. Acestea sunt disponibile pe www.rockstadtextremefest.ro cat şi în reţelele Eventim, MyTicket şi Bilete.ro.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră