Myrath și Dirty Shirt înaintea show-ului Megadeth

02 Iun 2016 | scris de Alex Revenco
Myrath și Dirty Shirt înaintea show-ului Megadeth

Unul dintre cele mai așteptate show-uri de metal ale anului se apropie cu pasi repezi și promite să fie cel mai tare concert susținut în țara noastră de grupul american.

Noul Megadeth, locul 3 în Billboard 200

Pe 13 iulie la Arenele Romane, Dave Mustaine- chitară, voce, Kiko Loureiro-chitară, David Ellefson- bass și Chris Adler- tobe ne vor încânta cu hituri consacrate (Symphony of Destruction, A Tout Le Monde, Hangar 18 etc.) dar și piese extrase de pe cel mai recent disc, “Dystopia”. Desemnat deja de fani și critica de specialitate cel mai bun album metal al anului, “Dystopia” lansat pe 22 ianuarie, a fost singurul disc situat pe locul 3 în topul general Billboard 200 (după Adele și Justin Bieber). Totodată, “Dystopia” s-a clasat pe primul loc în topurile Billboard Hard Rock și Billboard Rock Albums.

Myrath- oriental metal

Înainte de show-ul Megadeth, vor urca pe scenă formația de oriental metal Myrath și grupul de folkcore metal, Dirty Shirt. De origine franco-tunisiană, Myrath a reușit în doar câțiva ani să ocupe un loc important în topul celor mai apreciate și respectate formații din comunitatea internațională de rock și metal. Myrath a lăsat o impresie frumoasă celor care au șansa de a-i vedea cântând în deschiderea concertului HIM de la Timișoara, din iulie anul trecut.

Dirty Shirt- Dirtylicious

Dirty Shirt este una dintre cele mai active și originale trupe de rock din România. S-a remarcat prin câștigarea locul 2 la Wacken Metal Battle în 2014. Stilul lor unic este rezultatul îmbinării unor elemente muzicale originale: rock, metal, folclor românesc, funk, electro și nu numai.Cel mai recent album, “Dirtylicious”, lansat în 2015, e apreciat de fanii muzicii rock de la noi și nu numai. Biletele la concertul din 13 iulie sunt 120 de lei, disponibile în rețeaua Eventim și pe eventim.ro. În ziua concertului prețul unui bilet va fi de 145 lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră