Musical punk rock la Apollo111 – Teatrul!

15 Mai 2019 | scris de Alex Revenco
Musical punk rock la Apollo111 – Teatrul!

Pe 31 mai, ora 20.00, la Apollo 111, din Palatul Universul, Str. Actor Ion Brezoianu 23-25 va avea loc musicalul  “Hedwig and The Angry Inch– The Missing Half”

Un punk rocker transgender este în turneu cu trupa sa The Angry Inch pentru a-și  lansa primul album. Odată ajunși în București, totul scapă de sub control, iar concertul devine un spectacol în care Hedwig își asumă riscul de a dezvălui publicului adevărata poveste a vieții lui și a fostului său iubit care l-a trădat, furându-i toate cântecele. “Hedwig and The Angry Inch” este poate cel mai controversat musical punk rock care s-a făcut vreodata, creat de John Cameron Mitchell și Stephen Trask în 1998. “Hedwig and the Angry Inch – The Missing Half “ prezintă o formulă nouă a spectacolului care introduce într-un stil intim și intens conceptul de stand-up tragedy.

"Hedwig a devenit în timp un cult, mulți oameni identificându-se de-a lungul timpului cu povestea lui. Povestea sa nu are un mesaj social, ci este o metaforă. Actorul care îl joacă pe Hedwig interpretează un transsexual, dar nu unul care și-a dorit acestă transformare. Nu este un manifest pentru persoanele de acest gen. Este vorba doar despre un basm care poate fi interpretat în multe feluri, nu o luptă pentru un anumit tip de sexualitate. Mesajul său este mai degrabă unul deschis, acela ca lumea în care trăim nu este perfectă și trebuie sensibilizată în fața tuturor felurilor de iubire." (Iris Spiridon, regizor)

După scenariul de musical-rock semnat de John Cameron Mitchell. Adaptare muzicală și reorchestrare : Ștefan Mustață, Alexandru Pop. Cu : Istvan Teglas și Răzvan Krem Alexe. Muzică live : Ștefan Mustață, Alexandru Pop și Adrian Cotoară. Vocal & Music coach: Ghighi Eftimie. Un spectacol de Iris Spiridon. Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 18 ani. Durată: 1h30’, fără pauză. Biletele sunt 65 de lei, disponibile in reteaua https://eventbook.ro/

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră