Moartea lui Keith Emerson, posibilă sinucidere

13 Mar 2016 | scris de Alex Revenco
Moartea lui Keith Emerson, posibilă sinucidere

Poliţia din Santa Monica a confirmat publicaţiei Billboard că investighează decesul celebrului muzician Keith Emerson (71 de ani) ca o posibilă sinucidere, după ce cauza morţii a fost declarată rana de la tâmplă provocată de un glonţ.

Afecţiune degenerativă a nervilor de la degete
Vineri dimineaţa, Mari Kawaguchi, prietena muzicianului l-a găsit fără viaţă în locuinţa sa din Santa Monica. Se presupune că Emerson suferea de depresie după ce i-a fost depistată o afecţiune degenerativă a nervilor de la degetele mâinii drepte, ce i-ar fi micşorat semnificativ capacitatea de cânta.

Seria neagră a deceselor din lumea muzicii rock
Dispariţia lui Keith Emerson continuă seria neagră, din ultimele luni, a deceselor din lumea muzicii rock. Pionier al genului heavy metal, Lemmy de la Motorhead (pe numele adevărat Ian Fraser Kilmister) a murit de cancer pe 28 decembrie. Treisprezece zile mai târziu, David Bowie părăsea această lume ucis de aceeaşi boală. Apoi, pe 18 ianuarie, a murit Glenn Frey de la Eagles, în urma unei complicaţii de la artrită, ulcer şi pneumonie. Până la sfârşitul lunii moare Paul Kantner de la Jefferson Airplane (atac de cord) şi Maurice White, 74 de ani, de la Earth, Wind & Fire ( Parkinson). La începutul sâptâmânii trecute s-a dus şi George Martin, legendarul producător al Beatles-ilor.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră