Michelle Obama îi face reclamă lui Justin Bieber ! Vezi aici VIDEO

22 Oct 2015
Michelle Obama îi face reclamă lui Justin Bieber ! Vezi aici VIDEO
Idolul puştoaicelor de pretutindeni, lansează noul single, „Sorry”, mâine 23 octombrie iar  în campania de promovare este implicată şi Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama. Acesta este al doilea single  interpretat de Bieber ce va fi inclus pe noul lui album, "Purpose", ce urmează să apară pe 13 noiembrie la RBMG/Def Jam. Primul single,  „What Do You Mean”, a reuşit să bată toate recordurile, fiind prima piesă a lui Justin Bieber care a urcat atât în fruntea clasamentului Billboard Top 40 Pop Songs cât şi pe primul loc în Billboard Hot 100.

La doar 5 minute de la lansare, "What Do You Mean" era #1 în topul iTunes în 90 de ţări, depăşind 335.000 de descărcări în Statele Unite ale Americii, în prima săptămână. Piesa a bătut recordul ascultărilor la nivel global pe Spotify, având 41 de milioane de ascultări în prima săptămână şi peste 100 de milioane de ascultări în mai puţin de o lună de la lansare. Videoclipul oficial si lyric video-ul piesei "What Do You Mean"  (îl care apare skater-ul profesionist Ryan Sheckler) au acumulat împreună peste 214 milioane de vizualizări.

Succesul piesei "What Do You Mean" a fost şi rezultatul unor campanii virale derulate pe Instagram şi Twitter, ce au inregistrat mai mult de 100 de milioane de afişări în mai puţin de o lună, iar Justin Bieber a fost prezent la  MTV VMAs, The Tonight Show cu Jimmy Fallon (NBC) şi The Today Show, unde a cântat două zile consecutiv. Vezi aici filmuleţul cu Michelle Obama si, mai jos, faimosul videoclip

Alte stiri din Muzica

Ultima oră