Metalhead Meeting Fest: Reguli de acces și informații utile

25 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Metalhead Meeting Fest: Reguli de acces și informații utile

Între 3 și 5 iunie, a cincea ediție a festivalului Metalhead Meeting, va avea loc la Arenele Romane din București unde pe scenă vor urca unele dintre cele mai tari nume de gen ale scenei internaționale.

Cine sunt headlineri

Printre headlineri se numără Exploited din UK, Eluveitie -Elveția, Kreator- Germania, Dragonforce- UK, Delain- Olanda, Beheaded- Malta, Last Hope- Bulgaria, Rotting Christ- Grecia. Alături de cei de mai sus, mai sunt alte aproape 30 de trupe care vor canta în cele trei zile de festival. Unde fumatul este permis !

Condiții meteo

Prognoza meteo anunță ca nu va ploua, totuși, organizatorii recomandă pelerinele, accesul cu umbrele fiind interzis. În caz de ploaie puternică, spectatorii se pot adăposti pe coronamentul Arenelor Romane (la coloane), sub umbrelele de la bar sau de la standul de mâncare, pe holurile de evacuare cu rugamintea de a lasa un spatiu liber de trecere suficient celor care doresc sa traverseze zonele.

Programul pe zile și ore

Sfaturi de la organizatori: Nu cumpărați bilete decât din punctele autorizate și de la casa de bilete. Nu cumparati bilete de la speculanții din parc pentru că sunt false. Rămâneți cu banii dați și nici la festival nu intrați. Înainte de festival, biletele se gasesc pe www.iabilet.ro și în rețelele Eventim, bilete.ro, Myticket și iabilet.ro/retea. În zilele festivalului, bilete se vor gasi la intrarea în Arenele Romane. Din programul festivalului aflăm între ce ore cântă trupele, în cele trei zile de festival. 

Acces gratuit copiilor sub 7 ani

Posesorii de bilete la categoria de bilete Golden Circle pot sta și în Normal Circle. În Normal Circle, locurile sunt în picioare dar și pe scaun. Accesul la eveniment este permis pe bază de bilet valid, cei cu abonament vor avea brățară dar biletele de o zi nu primesc brățară. Accesul copiilor sunt 7 ani (se recomandă căști) este gratuit daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet. Accesul copiilor sub 12 ani este permis doar daca acetia sunt insotiti de un adult.

CD-uri, tricouri etc., cu trupele participante

Vânzarea de produse se face pe baza de jetoane ce pot fi cumpărate din zonele special amenajate. Se vor găsi la vânzare bere, bere fara alcool, bere cu arome, apa, sucuri, long drink-uri, cafea, energizante, hotdog, nachos, popcorn si multe altele. Pe toata durata festivalului va fi prezent un stand de merch de 40 de metri pătrați, unde toate trupele participante vor avea produse la vanzare și unde se vor găsi și veti putea gasi si tricourile oficiale Metalhead și Metalhead Meeting. La standul de merch, se pot utiliza și cardurile.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră