Metal rules: Alcest şi Mono live in Braşov

02 Dec 2016 | scris de Alex Revenco
Metal rules: Alcest şi Mono live in Braşov

Mâine, la Kruhnen Musik Halle are loc un concert special cu două formaţii din Franţa şi Japonia.

Alcest (foto) a luat nastere in 2000 si pot fi considerati pe buna dreptate fonatorii unui nou subgen muzical, catalogat drept 'blackgaze'. Combinand elemente ale muzicii black metal si sheogaze, acest grup francez a creat un sound cu adevarat unic, porind de la albumul 'Le Secret' (2005) si culminand cu cea mai recenta lansare discografica, Shelter (2014). In Brasov, ALCEST isi va promova noul album ce va fi lansat in cursul acestui an.

Grupul japonez Mono a luat nastere in 1999, oferind publicului o abordare inedita a muzicii shoegaze, noise, imbinate cu aranjamente orchestrale deosebite. Dupa noua albume de succes - inclusiv un album live inregistrat cu orchestra din New York - Mono a devenit sinonim cu tot ce e mai bun in muzica instrumentala si este totodata una din cele mai respectate formatii rock din lume. Recent a incheiat inregistrarile pentru un nou album – tras alaturi de Steve Albini in Chicago - disc ce va fi promovat in cadrul concertului din Brasov.

Program: acces public- ora 20.00, Mono - 21:00 - 22:15, Alcest - 22:45-00:00. Biletele, disponibile in reteaua Bilete.ro: 75 de lei-în avans şi 90 de lei- la intrare.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră