Mesajul lui Alice Cooper adresat fanilor români

16 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Mesajul lui Alice Cooper adresat fanilor români

După cum se știe, pe 6 iunie, la Romexpo va avea loc concertul extraordinar al supergrupului Hollywood Vampires, cu Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry în prim plan.

România și încă patru țări

Show-ul organizat de Phoenix Entertainment este singurul susținut de Hollywood Vampires într-o țară din Europa de Est și constituie o ocazie unică ce nu trebuie ratată. Celelalte concerte din Europa sunt în Portugalia, Germania, Suedia și Danemarca, fiind urmate, în iulie, de un turneu în America de Nord. În așteptarea concertului Hollywood Vampires la București, Alice Cooper a transmis un mesaj adresat publicului din România. Artist uriaș, cu o contribuție majoră în istoria muzicii, Cooper este cel care a inventat shock rockul și a influențat o serie întreagă de artiști, de la New York Dolls și Sex Pistols la Kiss, Rob Zombie sau Marilyn Manson

Club exclusivist în Los Angeles

Alice Cooper este și cel care a dat numele supergrupului, The Hollywood Vampires, după clubul exclusivist al anilor ’70 din Los Angeles, unde obișnuia să se întâlnească la un pahar de vorbă cu starurile acelor ani, printre care Ringo Starr & John Lennon (Beatles), Keith Moon (The Who), Jim Morrison (Doors), Jimi Hendrix, Mickey Dolenz (Monkees) sau Harry Nilsson. Cum mulți dintre cei care frecventau acel club, nu mai sunt printre noi, supergrupul cu același nume a luat ființă tocmai pentru a-i omagia pe cei dispăruți. Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, având preţuri cuprinse între 169 şi 459 lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră