Melodia favorită la Eurovision 2018? Surpriză! (VIDEO)

07 Mai 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Melodia favorită la Eurovision 2018? Surpriză! (VIDEO) Galerie foto (2)

Se apropie concursul Eurovision din acest an, iar fanii își votează favoriții. Melodia favorită la concursul Eurovision 2018 îi aparţine unei concurente care nu este din Europa. Melodia "Toy" este interpretată de o cântăreaţă excentrică şi abundă în onomatopee.

Excentrica solistă israeliană Netta, interpreta melodiei "Toy", este cotată cu prima şansă la câştigarea ediţiei de anul acesta, potrivit caselor de pariuri.

Israelul a urcat peste noapte de pe locul 9 pe primul loc cu această melodie ironie la adresa bărbaţilor care le tratează pe femei drept nişte jucării sexuale.

Artista în vârstă de 25 de ani strecoară printre versurile sarcastice şi câte o onomatopee, care nu face decât să completeze caracterul comercial al piesei.

Melodia „Toy” este o combinaţie de pop şi dance, cu o uşoară influenţă a muzicii tradiţionale orientale. Videoclipul postat pe YouTube a depăşit deja 19 milioane de vizualizări.

 Pentru România, veștile nu sunt deloc bune. Reprezentanții țării noastre, The Humans, sunt pe locul 38 din 43 de țări, iar cotele pentru câștigarea concursului sunt astronomice. 

Semifinalele Eurovision 2018 au loc pe 8 şi pe 10 mai, iar finala se va desfăşura sâmbătă, 12 mai, în capitala portugheză Lisabona.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră