Maximum Rock a revenit în print !

26 Sep 2017 | scris de Alex Revenco
Maximum Rock a revenit în print !

După o perioadă de pauză a apărut primul număr din noua serie a revistei Maximum Rock.  

Printre numeroasele materiale interesante sunt de menţionat interviul acordat de Mario Duplantier, toboşarul grupului Gojira, lui DJ Hefe, articolul lui Paul Slayer Grigoriu despre death metal, recenzii la noi albume din zona rock metal, interviul luat de Nelu Brânduşan celor de la E-AN-NA la întoarcerea de la Wacken Open Air, etc.

“Acesta nu este un manifest împotriva platformelor online. Avem şi noi, cum bine ştiţi, site-ul nostru, www.maximumrock.ro. Dar am început, acum multă vreme, cu o revistă tipărită, care a apărut regulat timp de patru ani. Și țin minte și acum vremurile când mă plimbam prin Cișmigiu imediat după ce o cumpăram de la Muzica – nu aveam răbdare până ajungeau prin poștă exemplarele care mi se cuveneau – și eram oprit de câte un rocker care se interesa de unde o poate lua. Nu ştiu ce va fi peste încă o jumătate de secol. Dar generaţiile actuale – chiar şi cele care abia deschid ochii către desluşirea literelor – încă mai au cultura tipăriturii. Iar marii noştri colegi din Occident – Metal Hammer, Rock Hard, Classic Rock şi atâţia alţii – continuă să meargă pe această linie, în paralel cu site-urile. Peste 50 de ani, mai stăm de vorbă – cei care vor mai fi prin preajmă, desigur. Până atunci, vă invităm să răsfoiţi noul Maximum Rock şi, dacă vă place, să ne susţineţi, ca să vă putem oferi cât mai multe numere”. (Paul „Slayer” Grigoriu)

Pentru a intra în posesia revistei, puteți face comanda pe adresa revista@maximumrock.ro sau o puteți ridica direct de la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu, nr. 9, București, zona Timpuri Noi). Prețul revistei este de 9,99 lei, iar în cazul comenzilor din alte localități în afara Bucureștiului, plata se va face prin ramburs de către cumpărător (+ taxele de transport).

Alte stiri din Muzica

Ultima oră