Manu Chao, cap de afiş al festivalului Blaj a Live

01 Iun 2015
Manu Chao, cap de afiş al festivalului Blaj a Live
Festivalul incepe vineri 5 iunie pe cinci scene: Freedom Stage si Electronica- deja consacrate la festival, plus trei noi : Jazz in The Park din Cluj, Astronaut Kru din Deva si AudioFort din Alba-Iulia. Manu Chao, Matisyahu, Sunrise Avenue, Suie Paparude, Dubioza Kolektiv, DJ ai label-ului Kompakt si multe alte proiecte muzicale locale si internationale sunt anuntate la Blaj aLive. Festivalul de pe Campia Libertatii se va deschide vineri, ora 12:00 si se va incheia duminica dimineata, la ora 05:00. Locatia oficiala pentru after hours va fi Club M din Blaj.

Headliner-ul festivalului este Manu Chao, care  va urca pe Freedom Stage, sambata, 6 iunie. Unul dintre cei mai influenti muzicieni din istoria recenta, Manu Chao este renumit pentru spectaculoasele si nonconformistele prestatii live. In piese ca Me gustas tu, Welcome to Tijuana, Je ne t’aime plus, Bongo bong, muzica sa multiculturala si multilingvistica este un cocktail de rock, reggae, punk, ska, cu sunete si ritmuri adunate de pe tot globul.

Accesul in campingul festivalului Blaj aLive va fi permis de joi, 4 iunie, ora 14:00 si va ramane deschis pana duminica la ora 14:00. Biletele sunt disponibile in retelele Orange, Carturesti, Germanos, Diverta, Eventim, MyTicket si pe blajalive.ro.

Blaj aLive isi va deschide portile vineri, 5 iunie, la ora 12:00, insa amatorii de camping sunt asteptati de joi 4 iunie pentru a se pregati pentru zilele de festival. Petrecerea va tine pana duminica dimineata, la ora 05:00, iar camperii isi vor putea strange lucrurile pana duminica la ora 12:00.

 

 

 

 

 

 

 


Alte stiri din Muzica

Ultima oră