Managerul lui Axl în război cu fanii AC/DC care nu-l plac pe solist

07 Sep 2016 | scris de Alex Revenco
Managerul lui Axl în război cu fanii  AC/DC care nu-l plac pe solist

Beta Lebeis (foto), managerul lui Axl, i-a făcut “măgari”, pe cei care nu sunt mulţumiţi de venirea lui Rose şi spune că grupul AC/DC nu are nevoie de ei la concerte.

Nemulţumiţi că Axl cântă în ambele formaţii

După cum se ştie, solistul (Guns N’Roses) s-a oferit să-i ajute (pe AC/DC) să termine turneul mondial Rock Or Bust, după ce, în aprilie a.c., Brian Johnson a fost obligat să renunţe la cântat, în caz contrar şi-ar fi pierdut complet auzul. Prezenţa lui Axl ca solist în ambele formaţii i-a supărat pe unii dintre fanii lui Angus, dar Beta Lebeis nu vrea să mai audă asemenea discuţii. Asta şi pentru că a fost acceptat de marea majoritate a fanilor, “cârcotaşii” fiind puţini. Mai mult, Axl a spus de mai multe ori că ar vrea să continue ca frontman AC/DC, adăugând: “Iubesc acest  job pentru că este al meu şi faptul că Angus este şeful meu.” În aceste zile AC/DC + Axl susţin ultimele concerte din Rock or Bust World Tour iar de luna viitoare, şi până în februarie, continuă cu Guns N’Roses- Not In This LIfetime World Tour.

Haterii vor fi întotdeauna hateri

Într-o postare recentă (pe Instagram) Lebeis a scris: “Vă rog să le faceţi o favoare, nu mai veniţi sau nu vă mai uitaţi la nici un show. Ei n-au nevoie de măgari ca voi în prejmă. Sunteţi o pacoste pentru amândouă formaţiile. Sunt sigură că voi aţi vrea ca Brian să fie pe scenă, dar Brian ştişi şi voi este bolnav. Pentru numele lui Dumnezeu, încercaţi să apreciaţi ce se întâmplă pe scenă şi nu mai fiţi atât de egoişti. Fiţi maturi şi nu vă mai plângeţi. Vorbim de Angus şi colegii săi, aveţi puţin respect pentru ei. Brian a plecat din motive de sănătate şi Axl a venit să-şi ajute idolul. Cred că haterii vor fi întotdeauna hateri şi nu vor avea altă preocupare decât să arunce cu rahat în alţii “ Postarea a fost ştearsă între timp dar a fost semnalată de Alternative Nation.  

Alte stiri din Muzica

Ultima oră