Mâine seară începe Gala Folk You Florian Pittiş

03 Sep 2015
Mâine seară începe Gala Folk You Florian Pittiş
Mâine, de la ora 17, se preconizează ca Piaţa George Enescu să fie plină până la refuz de către cei veniţi să asculte muzică de calitate. Vor mai fi fiind, poate, multe concerte în această toamnă în Bucureşti, dar e greu de crezut că un spectacol similar va mai capta atenţia de o aşa manieră, cu atât mai mult cu cât nu poate fi deloc de neglijat faptul că intrarea este liberă.

Alăturarea şi, totodată, alternanţa folk-rock, atât de binevenită pentru un public ce gustă din plin ambele genuri muzicale, aduce pe scenă interpreţi şi trupe de prim rang: Folk Frate; Cosmin Vaman, Alexandra Andrei & Trupa Spam; Dinu Olăraşu; Alina Manole, dar şi Antract; Nicu Alifantis & Zan; Iris. În ceea ce priveşte Iris-ul, este de aşteptat un Cristi Minculesc în mare formă, fapt remarcat deja la recent încheiatul Festival Folk You Florian Pittiş, de la Vama Veche, de acum o lună.

Organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti şi ARCUB, spectacolul de mâine seară vine să încheie o lungă vară toridă, a concediilor celor maturi şi-a vacanţelor juvenile ale elevilor şi studenţilor, constituindu-se într-un ultim spectacol maraton înaintea întoarcerii la angajamentele lucrative, pentru unii, şi şcolăreşti, pentru ceilalţi. De aceea, salutaţi prin prezenţa voastră acest eveniment dăruit vouă în pragul revenirii la rutina de peste an, la activităţile monotone de zi cu zi!

Preţ de două seri (vineri şi sâmbătă), fiţi voi înşivă zei alături de zeii muzicii folk şi rock , ce vă vor cânta şi încânta de pe scenă! Veniţi la Folk You! Să cânte muzica, maestre! 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră