Mâine, IPR lansează un nou clip în Control

11 Oct 2017 | scris de Alex Revenco
Mâine, IPR lansează un nou clip în Control

Implant pentru Refuz și Fluturi pe Asfalt sunt protagonistele celui de-al doilea episod din noua serie BT Live, ce își propune să aducă pe aceeași scena o trupă consacrată și o trupă tânără, care să preia ștafeta.

Cu ocazia acestui concert, trupa Implant pentru Refuz va lansa videoclipul piesei “A singular call”, materialul video cu numarul 4 de pe albumul `Cartography`.

În cei peste 21 de ani de existență, IPR s-a remarcat printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibiliă și plină de energie, IPR scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră, punând suflet în întreaga sa creație și împărţind puternice sentimente cu fanii săi.

Istoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995, în Timișoara iar de atunci şi până astăzi are la activ opt albume, fiecare dintre ele reprezentând o treaptă evolutivă, un nou sound, un nou postament pentru viitoarele creații.

În martie 2015, Implant Pentru Refuz a lansat cel de-al 7-lea album din cariera - "Cartography", promovat printr-un turneu național în douăsprezece orașe din țară. Toamna aceluiași an a adus la lumină încă un LP, ce poartă numele ACUSTIC (LIVE@UNIRII5), un material născut din înregistrarea concertului acustic din grădina de la Unirii5.

Componența actuală a formației Implant Pentru Refuz îi reunește pe Octavian Horvath – voce, Valentin Popescu – chitara, Razvan Nicov – chitara, Czifrak Stefan - chitara-bas, Alexandru Hera – tobe.

Implant Pentru Refuz a evoluat  în deschiderea unor grupuri de renume mondial precum: Korn, Megadeth, Soulfly, 25 ta Life, Clowfinger, Deftones, Sick of it all, Cradle Of Filth, The Exploited, Dog Eat Dog.

Videoclipul piesei “A singular call”, ce va fi lansat în club Control pe 12 octombrie, îl va avea ca protagonist pe Flavius Cernescu. Este o asociere inedită, cu emoție și adrenalină, cu un „supraopm” care s-a cățărat pe cele mai înalte construcții din Europa Centrală și de Est și odată ajuns în vârf s-a plimbat cu monociclul pe marginile lor și a executat și alte acrobații, ca și când gravitația n-ar exista deloc pentru el, ca și când s-ar fi aflat pe o bordură din fața blocului. Videoclipul piesei “A Singular Call” este realizat de Electronic Resistance.

Accesul publicului începe la ora 20.00, intrarea este 25 de lei iar biletele sunt disponibile în avans, online pe www.eventbook.ro, dar și în seara evenimentului, la intrarea în club.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră