Mâine începe AWAKE festival, iar abonamentele sunt epuizate !

16 Aug 2018 | scris de Alex Revenco
Mâine începe AWAKE festival, iar abonamentele sunt epuizate !

Abonamentele de trei zile pentru festivalul AWAKE s-au epuizat deja, cu o zi înainte de deschiderea porților, în continuare urmând a fi disponibile doar bilete pentru o zi.

În mediul online acestea se vor mai găși astăzi, 16 august, până la ora 21:00 , la prețul promoțional de 99 lei, iar incepând de vineri, prima zi de AWAKE, biletele de o zi vor putea fi achiziționate numai de la intrarea în festival, la prețul de 120 lei.

De asemenea, și locurile din camping se apropie de epuizare, în acest moment fiind disponibile aproximativ 150 de vouchere de camping (valabile doar însoțite de bilet), suplimentate în urmă cu două zile. Cei care își doresc să campeze la festival sunt sfătuiți să își achiziționeze biletele în cel mai scurt timp posibil, pentru a-și rezervă locurile.

„AWAKE este un boutique festival, îl vedem că pe un motiv perfect de retragere în natură alături de prieteni, departe de agitația orașului și de aglomerația urbană. Pentru noi confortul participanților este una dintre priorități și din acest motiv, capacitatea festivalului este limitată. Numărul de abonamente pe trei zile de asemenea este limitat, pentru a le putea da o șansă și celor care pot ajunge doar într-una sau două zile de festival, iar anul acesta, abonamentele s-au epuizat chiar înainte de prima zi, lucru care ne bucură nespus!" a declarat Laura Coroianu, directorul festivalului.

AWAKE se va desfășura în perioada 17-19 august 2018 pe Domeniul Teleki din Gornești, județul Mureș, având drept capete de afiș nume precum Morcheeba, Milky Chance, Akua Naru, Wilkinson, James Zabiela, Subcarpați, dar și un proiect realizat în exclusivitate la AWAKE, Vița de Vie "În Corzi" alături de Filarmonica de Stat Tîrgu. Mureș. Mai mult, diverse zone și activități precum ARTDOOR 2018, bibliotecă în aer liber, platforma Feed Your Mind, cinematograf în aer și multe alte motive de  distracție și relaxare așteaptă festivalierii weekend-ul acesta.

Mai multe informații sunt disponibile pe Website * Facebook * Instagram * Youtube

 

 

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră