Gestul impresionant făcut de Madonna la Paris, la ora 01:00 dimineaţa. Niciun artist francez nu a făcut asta până acum

10 Dec 2015 | scris de Marina Constantinoiu
Gestul impresionant făcut de Madonna la Paris, la ora 01:00 dimineaţa. Niciun artist francez nu a făcut asta până acum


De data aceasta, Madoona, căci despre ea este vorba, aflată în trecere prin Paris, pentru un concert la Bercy miercuri seară, a evocat din nou atentatele teroriste, făcând un gest impresionant, deocamdată neegalat de vreun artist francez. Ea s-a deplasat în Place de la Republique şi, la 01:00 dimineaţa, a improvizat un mini-concert acustic la memorialul ad-hoc pentru victimele atentatelor.
La Bercy, pe scenă, Madonna a cântat Marseilleza, împreună cu publicul, fluturând un steag al Franţei, scrie 20minutes.fr.
„Mă tot gândesc la ceea ce s-a întâmplat acum aproape o lună”, a mărturisit celebra cântăreaţă, vizibil emoţionată. „Inima Parisului şi inima Franţei bat în inima fiecărui oraş. Suntem o singură inimă şi inima noastră poate bate la unison. Puterea iubirii este mai mare decât iubirea pentru putere. Nu vom ceda niciodată în faţa fricii!”, a adăugat Madonna pe scenă, în ovaţiile spectatorilor.
„Aveam 20 de anni când am venit la Paris şi aici, la Paris, am decis că voi face muzică”, a reamintit cântăreaţa. „Mulţumesc, Paris, că ai plantat acest grăunte în inima mea!”, a lansat Madonna de pe scenă, înfăşurată în drapelul Franţei.
Marseilleza a fost intonată de publicul ridicat în picioare, momentul fiind imortalizat de camerele de luat vederi şi de camerele telefoanelor mobile, aşa că înregistrarea face deja turul Internetului.
După concert, Madonna şi-a îndemnat membrii echipei să meargă în Place de la Republique, pentru un omagiu aparte adus victimelor atentatelor. „Veniţi cu noi, să facem tot ceea ce se poate! Sunt aici pentru a ajuta”, a spus Madoona, potrivit presei franceze.

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră