Luna Amară: lansare de videoclip, urmată de turneu în ţară

04 Oct 2017 | scris de Alex Revenco
Luna Amară: lansare de videoclip, urmată de turneu în ţară Galerie foto (2)

Pe 13 octombrie, în Quantic Club, grupul Luna Amară lansează videoclipul piesei "Nu ştiu, nu iau, nu sunt".

Este vorba de o piesa noua, ce face parte din viitorul album Luna Amară şi va apărea în 2018. "Nu știu, nu iau, nu sunt" nu va fi, însă, singura piesă nouă pe care o veți auzi în acest concert. Trupa se folosește de acest prilej pentru a oferi fanilor și prietenilor un preview al noului material electric, asadar veți auzi mai multe piese in premiera. Invitați să deschidă evenimentul sunt Pinholes.

Acest concert este primul din turneul ce va promova piesa "Nu stiu, nu iau, nu sunt". Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua magazinelor partenere la urmatoarele preturi: Presale: pana pe 13 octombrie: 35 de lei, la intrare: 40 de lei.

Turneul Luna Amară va avea loc după cum urmează:

 13 octombrie, București, Quantic (+ Pinholes)

14 octombrie, Constanța, Rock Halle (+ Pinholes)

20 octombrie, Brașov, Rockstadt (+ Front)

21 octombrie, Iași, Underground (+ Front)

27 octombrie, Craiova, Charger

28 octombrie, Cluj-Napoca, Flying Circus Pub (+ Holy Motors, Cenușa Soarelui)

3 noiembrie, Timișoara, Reflektor (+ Skywalkers)

Noua piesă Luna Amară, „Nu știu, nu iau, nu sunt”, semnalează intenția formaţiei de a rămâne în zona alternative metal dar și disponibilitatea de a experimenta, prin introducerea de layere electronice asigurate de Marius (Baba Dochia).

Videoclipul, ce va fi lansat pe 13 octombrie, este realizat de Anya Dimitrov - cu care Luna Amară a mai lucrat la videoclipul piesei „Aproape” - și beneficiază de aportul lui Ionuț Caras, un tânăr actor expresiv și talentat. Filmat pe scena Teatrului Național Cluj, videoclipul îl are pe Ionuț drept unic protagonist, în rolul unui personaj colectiv al neputinței și refuzului. Videoclipul a fost realizat cu sprijinul Teatrului Național Cluj, trupa ținând să mulțumească doamnei Oana Herlo și domnilor Constantin Pojonie și Jebel Moldovan.

Luna Amară: Nick Făgădar – voce, chitară, Mihnea Blidariu – voce, chitară, trompetă, Andrei Boțan – chitară, Sorin Moraru – bass, Răzvan Ristea – tobe.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră