Loredana, ADOR – spectacol superb, muzică, lumini ca afară și costume superspectaculoase

13 Noi 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Loredana, ADOR – spectacol superb, muzică, lumini ca afară și costume superspectaculoase

O combinatie incendiara de muzica, costume super spectaculoase si invitati de renume. Loredana, ADOR – experiență muzicală UNICĂ. Aceștia sunt parametrii care caracterizează ultima serie de concerte a divei.

Intr-o scenografie spectaculoasa, cu ecrane uriase transformate in aripi de ingeri, Loredana a spus o noua poveste impresionanta in acest week end in cele doua spectacole ADOR, sold out la Sala Palatului.

Super diva Romaniei s-a depasit pe sine si de aceasta data, ducand show-ul la un nou nivel: o poveste muzicala intinsa pe 30 de ani, coregrafii spectaculoase (pe scena si in aer, cu acrobati), costume uimitoare dar si invitati care au surprins audienta prin reinterpretarile unora dintre hiturile Loredanei.

Anuntat ca un concert manifest, Loredana a spus prin ADOR o poveste despre bucuria vietii, despre recunostinta fata de cei care te insotesc in experiente (cu un omagiu special adus compozitorului Adrian Enescu), despre familie, iubire si despre curajul de a te arata asa cum esti.

Alaturi de trupa sa Agurida, au insotit-o in acest maraton muzical de peste 3 ore invitatii speciali – Smiley, Pavel Bartos, Tudor Chirila, Guess Who, Doru Stanculescu, Kryptonite Sparks, Andrei Dinescu (si spectaculosul sau instrument, Theremin), Nadeem Khan – voce sitar si tabla, dar si muzicianul Istvan Sky, recunoscut in intreaga lume pentru interpretarile emotionante ale muzicii spirituale indiene.

Citește pe MyMAGAZINE noi amănunte despre concertul divei precum si o galerie foto incendiară

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră