Laura Bretan, entuziasmantă și la America's Got Talent (VIDEO)

01 Iun 2016 | scris de Cristi Semeghin
Laura Bretan, entuziasmantă și la America's Got Talent (VIDEO)

Laura a obținut calificarea direct în semifinalele competiției americane și, mai presus de asta, a ridicat în picioare spectatorii prezenți și a obținut laudele unanime ale juriului.

"Nu o să uitați niciodată vocea Laurei Bretan", este mesajul care însoțește clipul video în care este prezentat momentul artistic al adolescentei, postat pe pagina de Facebook a spectacolului.

"Nu pot să cred că s-a întamplat așa ceva. Când ai urcat pe scenă, arătai ca o bucată de gelatină tremurând. Credeam că nici nu vei fi în stare să să vorbești măcar. Mi-am zis, Doamne, o să înceapă să cânte, asta chiar nu o să meargă deloc. Nu am auzit în toți acești ani de când produc acest spectacol o asemenea voce, ca a ta. E incredibil, a fost un moment special. Ceea ce este și mai impresionant este faptul că ești o persoană atât de drăguță, fără să știi cât de uimitoare ești. Îți mulțumesc pentru faptul că participi la acest spectacol", i-a spus Laurei, "răul" juriului, Simon Cowell.

sweet person so humble not aware how amazing u are multumesc ca participi la acest spectacol

Impresionată de prestația Laurei Bretan, folosind regulamentul concursului, Mel B a promovat-o pe românca-americană direct semifinalele competiției. "Mi s-a făcut pielea de găină când te-am auzit cântând, și ai doar 13 ani. Cred că spectacolul acesta îți va schimba viața, iar eu o să o fac chiar în acest moment", a declarat vedeta, mergând pe scenă și îmbrățițând-o. 

______________

Citește și:

RAPORT SINISTRU ȘI ÎNFRICOȘĂTOR. De ce sunt capabili șoferii băuți ca să scape de închisoare

Alte stiri din Muzica

Ultima oră