Lady Gaga dezvăluie ce boală o macină de câţiva ani

14 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Lady Gaga dezvăluie ce boală o macină de câţiva ani

Lady Gaga a dezvăluit, marți,  boala de care suferă de mai mulți ani și care a determinat-o să ia o pauză. Ea a vorbit public, de mai multe ori, despre lupta ei împotriva depresiei, tulburărilor de alimentație și afecțiunilor cronice de care a suferit de-a lungul carierei sale.

"Viața mea s-a schimbat în modul cel mai minunat (de zece ani) și nu o voi schimba pentru nimic în lume, dar ea cuprinde și momentele cele mai sumbre", s-a confesat vedeta americană, vinerea trecută, înainte de proiecția filmului "Gaga: Five Foot Two" în cadrul Festivalului de Film de la Toronto.

Momentele cele mai sumbre includ și boala care o macină de mai mulți ani și al cărei nume Lady Gaga l-a dezvăluit marți pe contul său de Twitter: fibromialgia, relatează Huffington Post, citat de agerpres.ro.

Fibromialgia este o boală complexă cu simptome variate: durere, epuizare, hiperestezie, tulburări de memorie, tulburări digestive și tulburări de somn. Este o boală invizibilă care duce deseori la depresie, epuizare și abandonare. "În viața de zi cu zi, a trăi cu această boală este un iad și un handicap", a mărturisit săptămâna aceasta o tânără femeie bolnavă, într-un mesaj pentru The HuffPost.

În cadrul conferinței sale de presă de vinerea trecută, Lady Gaga a anunțat suspendarea carierei sale la sfârșitul turneului său mondial "Joanne", la mijlocul lunii decembrie: "Voi lua o pauză, nu știu cât timp''. Cântăreața pop a mărturisit că suferă de dureri cronice de mai mulți ani.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră