La Green Hours a început Jazz Fest - 9

26 Mai 2017 | scris de Alex Revenco
La Green Hours a început Jazz Fest - 9

În al 23-lea an de existenţă, Green Hours jazz-café se bucură -pentru a 9-a oară! - să poftească publicul de muzică bună din Bucureşti, dar nu numai, la o sărbătoare internaţională a muzicii de calitate, în diversitatea oferită de direcţiile cele mai actuale ale jazzului zilelor noastre.

Unul dintre motoarele principale care ne îndeamnă să ne continuăm demersul, chiar în vremurile tot mai tulburi pe care le traversăm, este dorinţa de a disemina şi chiar “exporta” ideea de relaxare şi boemă artistică & culturală de certă valoare cu care cel mai vechi club din România şi-a obişnuit deja publicul. Festivalul organizat de Green Hours este receptat ca un reper în peisajul artistic bucureştean şi nu numai. Iată programul:

26 mai, de la 18.45

HANNO BUSCH TRIO (DE) SHARE THIS ROOM- Hanno Busch – chitară, Claus Fischer – bass, Jonas Burgwinkel – tobe

VINCENT COURTOIS / JOHN GREAVES (FR/UK)- John Greaves – voce, Vincent Courtois – cello

27 mai, de la 18.45

SAFRAN (DE)- Klaus Schüller – voce, chitară, sax, Ben Briggmann – bass, Friedrich Weber – pian, vioară, sampler, Mats Niepmann – tobe, sax

HELGE LIEN TRIO (NO) GUZUGUZU-foto- Helge Lien – pian, Frode Berg – double bass, Per Oddvar Johansen – tobe.

28 mai

11.30- WORDS AND MUSIC cu John Greaves, pe versuri de Verlaine. Intrare liberă

18.45- PER ODDVAR JOHANSEN (NO) LET'S DANCE- Per Oddvar Johansen – tobe, Helge Lien – pian, Torben Snekkestad – sax

PAWEŁ KACZMARCZYK AUDIOFEELING TRIO (PL) SOMETHING PERSONAL- Paweł Kaczmarczyk – pian, Kuba Dworak – double bass, Dawid Fortuna – tobe.

Biletele, pe seară sunt 80 de lei, abonamentele (număr limitat - 40 buc) - 240 lei.

Aflăm de la organizatori: “Deoarece spaţiul este limitat şi dorim să dăm posibilitatea unui număr cît mai mare de iubitori ai muzicii să asiste la concerte, Grădina GREEN nu va fi dotată cu mese - decît strict pentru partenerii festivalului. La dispoziţia publicului vor exista scaune ce vor fi ocupate în ordinea sosirii, fără posibilitatea rezervării. Aşa cum cunosc deja fidelii clubului, vor exista pregătite şi numeroase scăunele, perne şi perniţe. În fiecare seară a GHJFest - ediţia a 9-a, intrarea se va face începând cu ora 18:15. Primul concert al fiecărei seri va începe la maxim 19.00.”

Alte stiri din Muzica

Ultima oră