JazzyBIT a lansat primul single de pe noul album

18 Ian 2016 | scris de Alex Revenco
JazzyBIT a lansat primul single de pe noul album

La exact doi ani după lansarea primului album “Touch the Sky” şi patru ani după primul concert, grupul timişorean JazzyBIT anunță că al doilea album urmează să apară pe 2 februarie. Intitulat “Horizon”, discul conține şapte piese, înregistrate, mixate şi masterizate în studioul SuperSize Recording din Budapesta. Astăzi, timișorenii au lansat primul single, intitulat „Remember”.

 

Albumul va fi publicat la EM Records, casa de discuri a solistei de jazz Elena Mîndru, actualmente stabilită în Finlanda. Coperta albumului a fost realizată de către Ovidiu Hrin. “Horizon” va fi lansat în primă fază online pe pagina de Bandcamp a formaţiei, de unde poate fi precomandat. Va fi disponibil şi în format CD, la concertele de lansare pe care JazzyBIT le pregăteşte în majoritatea oraşelor mari din România.

 

JazzyBIT este un trio format din Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bass) şi Szabó Csongor-Zsolt (tobe). Ei cântă un energic mix de jazz și rock, cu accente de blues, latino şi funk. Grupul timișorean răspunde întrebărilor fanilor și oferă mai multe detalii despre "Horizon", ce va fi lansat în 2 februarie

Alte stiri din Muzica

Ultima oră