Iris: mega-concert aniversar de 40 de ani pe Arena Națională. Cristi Minculescu: Îmi anunț retragerea

23 Apr 2015
Iris: mega-concert aniversar de 40 de ani pe Arena Națională. Cristi Minculescu: Îmi anunț retragerea
 Cristi Minculescu și Nelu Dumitrescu au fost joi invitații lui Cristian Hrubaru la Rock Fm, unde au vorbit despre recenta reîntregire a Iris. Artiștii, care se gândesc să organizeze un concert aniversar de 40 de ani pe Arena Națională, le-au mulțumit din inimă fanilor la presiunea cărora au reluat proiectul muzical comun.
„S-a întâmplat, nu e de ajuns? Unele lucruri e mai bine să rămână neexplicate. Eu, de când sunt unde știți toți că sunt, chiar dacă aș fi vrut să șterg niște chestii, tot n-aș fi putut, pentru că am numai 30 de ani la Iris” a explicat Minculescu în direct la Rock FM, atunci când Cristi Hrubaru l-a rugat să dezvăluie detaliile reunirii.
„Am zis de atâtea ori că Nelu și ceilalți doi membri fondatori au meritul incontestabil de a duce trupa până la Polivalenta aia dinainte de a pleca Nuțu în armată, când s-au lansat practic în fața a aproape 8000 de oameni” a mai spus solistul vocal. Minculescu a afirmat că prioritatea o reprezintă colaborarea cu Iris, reîncepută la presiunea fanilor.
„Vom fi până la urmă Iris, de asta ne-am adunat, nu să ne jucăm” a susținut și Nelu Dumitrescu. „Rafael și-a ales drumul lui în viață” a confirmat acesta, neexcluzând o eventuală colaborare cu acesta.
Cristi Minculescu a vorbit și despre posibilitatea organizării unui super-concert aniversar de 40 de ani al Iris pe Arena Națională. „Dacă o anunțăm de acuma, o să o facem peste doi ani. Anunț și eu retragerea și atunci o să fie plin. Și pe urmă mă retrag în fiecare an” a glumit invitatul.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră