Alessandro Safina anunță nume importante care vor cânta alături de el

25 Mar 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Alessandro Safina anunță nume importante care vor cânta alături de el

Asa cum a spus inca de la inceput, pentru spectacolul de pe 14 Aprilie de la Sala Palatului Alessandro Safina si-l dorea a fi unul intre si pentru prieteni. Si de aici si ideea de a avea langa el oameni dragi care sa-l sprijine in incercarea de a livra publicului din Romania un concert magistral. Iar cum cei care se aseamana se aduna, nu a fost deloc greu in a intocmi lista invitatilor.

 

Pe 14 Aprilie, Sala Palatului va rasuna de voci puternice, unice, extraordinare. Pe langa Alessandro Safina care va fi sustinut de orchestra sa compusa din 74 de instrumentisti extrem de talentati, pe scena vor urca Brio Sonores (castigatori ai editiei 2015 "Romanii au talent"). Daca Andrei i-au facut pielea de gaina, credeti ca vor reusi sa ridice si Sala Palatului in picioare? Noi suntem convinsi ca asa va fi.

 

Un alt invitat special va fi Constrantin Moscovici, cunoscut si sub numele de "Pastorul singuratic". Recunoscut in Japonia, Franta, Grecia, Moscovici vine pentru prima oara in Romania sa demonstreze ca muzica usoara face casa buna cu opera.

 

Si pentru ca barbatii au intotdeauna nevoie si de sustinerea unei femei, Scena Palatului va exploda o data cu intrarea trupei Amadeus. Singura de gen din Romania, fetele de la Amadeus au indraznit sa abordeze un stil "altfel", au spart tiparele si s-a dovedit a fi o formula de succes. Deci, uitati inca 4 motive pentru a fi pe 14 Aprilie la Sala Palatului.

 

Si nu, nu e tot... Seara va fi completata de prezenta sopranei Irina Baiant. Cu o voce clara, cu un stil complet, Irina Baiant a cunoscut apogeul carierei sale o data cu interpretarea rolului Christine Daaé, in binecunoscuta productie "Fantoma de la Opera".

 

Daca ar fi sa numaram cati oameni talenati vor fi pe 14 Aprilie la Sala Palatului, am ajunge cu usurinta la un numar de peste 100 de motive pentru care fiecare dintre noi sa fie acolo.

Nu uitati, 14 Aprilie, Sala Palatului, ALessandro Safina & Invitatii: Brio Sonores, Amadeus, Constantin Moscovici si Irina Baiant.

 

Biletele pot fi cumparate online de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.salapalatului.ro, precum si de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinele din reteaua Eventim (Vodafone, Orange, DOMO, librariile Carturesti si Humanitas, hypermarket Carrefour si benzinariile OMV) si din reteaua Bilete.ro (Oficiile Postale, magazinele InMedio si Germanos).

Alte stiri din Muzica

Ultima oră