INNA, accidentată la Istanbul. Scena s-a prăbuşit cu ea

13 Mai 2018 | scris de Marina Constantinoiu
INNA, accidentată la Istanbul. Scena s-a prăbuşit cu ea Galerie foto (2)

Inna a ajuns la spital, dar, potrivit propriilor declaraţii, este bine, în afara pericolului. Ce s-a întâmplat am aflat dintr-o postare a cântăreţei pe Instagram, chiar din spital.

Inna apare pe patul de spital, cu picioarele bandajate şi o vânătaie vizibilă de sub unul dintre bandaje. O porţiune din scena pe care cânta la Istanbul s-a prăbuşit, pur şi simplu, dar imediat stafful a intervenit, în timp ce publicul deja reacţiona, îngrijorat.

Ulterior, Inna şi-a asigurat fanii că este bine, chiar de la microfonul la care cu câteva secunde înainte cântase.

Ea a postat un mesaj pe Instagram, prin care şi-a asigurat fanii că se simte bine şi că îşi va continua turneul în Turcia.

„Scena s-a prăbuşit. Eu sunt bine. Îi mulţumesc lui Dumnezeu. Vă mulţumesc tuturor că aţi venit. Vă doresc iubire şi pace. Continuăm turneul în Turcia. Ne vedem la Ankara“, a scris Inna.

Imaginea a fost surprinsă de un cameraman amator aflat la concertul Innei din Turcia.

Imediat după prăbușirea scenei concertul s-a întrerupt și autoritățile au intervenit. Inna a fost transportată la spital pentru mai multe investigații. Momentan nu se cunoaște motivul prăbușirii scenei, cel mai probabil aceasta a cedat din cauza greutății artiștilor care în momentul prăbușirii săreau.

De la spital, Inna și-a anunțat fanii pe o rețea de socializare că este ok și că va continua turneul din Turcia.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră