Începe Şcoala de Vară Cantus Mundi

07 Iul 2018
Începe Şcoala de Vară Cantus Mundi

Școala de Vară Cantus Mundi va debuta luni, 9 iulie, fiind accesibilă gratuit pentru aproape 300 de copii din București.

Atelierele complexe propuse de echipa Cantus Mundi vor fi coordonate de personalități ale lumii muzicale, printre aceștia aflându-se Anna Ungureanu – dirijorul celebrului cor Madrigal, percuționistul Zoli Toth sau cântăreața de jazz Irina Sârbu – și se vor desfășura în generosul spațiu al Universității Naționale de Muzică București.

Școala de Vară Cantus Mundi reprezintă o ofertă educațională de elită care se adresează copiilor dornici să își exploreze creativitatea prin intermediul muzicii, actoriei și al multor altor activități educative.

Timp de patru săptămâni, câte 7 ore pe zi, cursanții vor beneficia de o programă culturală complexă, gândită ca un real suport în dezvoltarea aptitudinilor muzicale ale fiecărui copil.

Școala de Vară Cantus Mundi este un proiect organizat de echipa Programului Național Cantus Mundi, cu sprijinul Primăriei București, prin PROEDUS - Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră