Încă un show AC/DC + Axl, în turneul european

25 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Încă un show AC/DC + Axl, în turneul european

La turneul european AC/DC feat. Axl Rose, aflat în desfășurare, se mai adaugă un concert, programat pe 15 iunie la Dusseldorf, pe stadionul de fotbal Esprit Arena.

Concertul numărul 13

Acesta este al treisprezecelea show al turneului, cu Axl Rose ca solist invitat în locul lui Brian Johnson.
Duminica trecută, AC/DC + Axl au susținut un concert open air la Praga, unde, solistul invitat, în sfârșit, a cântat în două picioare, renunțând la 'tron'. Mai mult, la toate concertele AC/DC, Axl a reușit să ajungă la timp!.

La Praga, piesă cântată, în premieră live

Showul de la Dusseldorf va fi al treilea concert AC/DC din Germania, după cele de la Hamburg – pe 26 mai și Leipzig – 1 iunie. Biletele pentru Dusseldorf s-au pus în vânzare pe eventim.de. Trebuie menționat faptul că, în această etapă a turneului, AC/DC au adăugat repertoriului obișnuit, câteva piese ce nu au fost niciodată cântate live. Astfel, de la 20 de piese, setlistul a ajuns la 24, noile piese-cântate prin rotație- fiind din perioada Bon Scott: "Dog Eat Dog" din albumul din 1977, "Let There Be Rock", "Rock 'n' Roll Damnation" și "Riff Raff" din albumul din 1978, "Powerage", "If You Want Want Blood (You've Got It)" și "Touch Too Much" from de pe "Highway To Hell"(1979)

Alte stiri din Muzica

Ultima oră