Încă o confirmare la Rockstadt Extreme Fest: Metal Allegiance !

10 Ian 2018 | scris de Alex Revenco
Încă o confirmare la Rockstadt Extreme Fest: Metal Allegiance !

Supergrupul american ajunge pentru prima data in Romania, in formula de baza Mike Portnoy (SONS OF APOLLO, ex-DREAM THEATER), Alex Skolnick (TESTAMENT), David Ellefson (MEGADETH) si Mark Menghi, alaturi de o serie de invitati speciali din alte formaţii de renume, precum Lamb Of God, Slayer, Exodus, Gojira, Sepultura sau Pantera. Astfel, cu siguranta,  showul de la Rockstadt Extreme Fest va fi unul ce va intra in istorie.

“Numele supergrup este deseori folosit pentru Metal Allegiance, dar pentru mine e vorba de mai multe supergrupuri. Este vorba de unitate. Cuvantul alianta este perfect. Compunem si cantam muzica pentru fanii metal” a declarat  Alex Skolnick.

La Râşnov, Metal Allegiance va prezenta al doilea album din cariera ce urmeaza a fi lansat la Nuclear Blast, alaturi de cele mai celebre piese din istoria muzicii heavy metal, impreuna cu invitatii lor speciali.

Până în acest moment au confirmat POWERWOLF, CONVERGE, METAL ALLEGIANCE, SEPTICFLESH, BELPHEGOR (Totenritual Ceremony) MISERY INDEX, GUTALAX, FLESHLESS, DUST BOLT, OBSCURE SPHINX, INFEST si KISTVAEN (Special 10 anniversary show).

ROCKSTADT EXTREME FEST 2018 are loc in aceeasi locatie a Terenului de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov, spatiu unde zeci de formatii internationale vor concerta pe parcursul a 4 zile in cadrul celui mai iubit si apreciat festival de muzica extrema din Romania.

Abonamentele au fost deja puse in vanzare, lista pentru etapele de presale pana in august 2018 fiind: 230 lei = până pe 4.02.2018, 270 lei = 5.02 - 01.07.2018, 300 lei = 02.07.2018 si pe toata durata festivalului. Acestea sunt disponibile online cat si in retelele: www.rockstadtextremefest.ro, www.myticket.ro şi www.bilete.ro.

La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile , ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului. Programul pe zile va fi disponibil doar in lunile premergatoare festivalului iar organizatorii promit ca “editia din 2018 va fi cel putin la fel de puternica ca cea aniversara, cu surprize, trupe in premiera in Romania si un line-up la fel de variat”.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră