În premieră, Rodion G.A. şi Crowd Control pe aceeaşi scenă

09 Iun 2015
În premieră, Rodion G.A. şi Crowd Control pe aceeaşi scenă
 Marţi 9 iunie, în club Control se întâlnesc două lumi: trecutul avangardist al muzicii electronice românești cu noul val indie-electro, punctul culminant al serii fiind concertul Rodion G.A. acompaniat muzical de Crowd Control. Artiștii vor cânta împreună, atât materiale noi cât și solo de pe albumele lor.

Rodion GA este activ din anii șaptezeci şi are trei albume lansate în Marea Britanie și a susținut zeci de concerte plus câteva turnee internaționale din 2013 și până în prezent. Ultimul album, “Behind The Curtain”, a fost promovat printr-un turneu de succes în Franța, Germania, Spania, Belgia, Italia și Anglia. Rodion Ladislau Roșca a spus că pregatește încă cinci albume cu materiale și compoziții noi.

Trio-ul Crowd Control are la activ trei EP-uri: Game Over, Select Start și Loading Please (lansat la labelul Dubkraft/ False Flag Operation – primul album românesc no.1 în iTunes Alternative Releases), lansate din 2013 și până în decembrie anul trecut.Cristian Fierbinteanu este producătorul executiv al acestui nou album. Evenimentul este completat de o expoziție de colaje inspirate de materialul audio al noului album Crowd Control și traduse în vizualuri de către Cristiana Bucureci. Intrarea este 20 lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră