În această seară, de la ora 17, veniți la Gala Folk You Florian Pittiș!

04 Sep 2015
În această seară, de la ora 17, veniți la Gala Folk You Florian Pittiș!
Pe protagoniștii din această seară îi cunoașteți: Folk Frate; Cosmin Vaman, Alexandra Andrei & Trupa Spam; Dinu Olărașu; Alina Manole; Nicu Alifantis & Zan, Iris. Locația o știți deja: Piața George Enescu. Ei bine, acolo se va naște povestea unei seri călduroase de toamnă cu artiști pe scenă, cu chitări, cu tobe, cu clape, etc., cu interpreți vocali de excepție și cu un public entuziast.

Din această simbioză artiști-spectatori va rezulta o stare de spirit, ce poate fi descrisă pe o pagină de jurnal, un „înșiră-te mărgărite” de care vă veți aduce aminte mai ceva ca de basmele care încep cu “A fost odată…” Veniți să faceți parte din poveste, veniți să fiți voi actorii principali, Feții-Frumoși ori fii de împărat porniți să găsească tărâmul fermecat al muzicii de cea mai bună calitate, veniți pentru a avea ce povesti celor ce vor să vă asculte, că, într-o seară împărătească a muzicii, ați fost cei aleși să creioneze un basm sonor.

Organizatorii, cu sprijinul Primăriei Municipiului București și ARCUB, au menirea să creeze cadrul narațiunii. Voi, cei prezenți, veți fi narațiunea însăși, „eroii” care vor face posibilă povestea. Și nu uitați: INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Programul Galei FOLK YOU FLORIAN PITTIȘ București 2015

Vineri, 4 septembrie, începând cu ora 17
■ Folk Frate 
■ Cosmin Vaman, Alexandra Andrei & Trupa Spam
■ Dinu Olărașu
■ Alina Manole
■ Antract
■ Nicu Alifantis & Zan
■ Iris

Sâmbătă, 5 septembrie, începând cu ora 17

■ Teodora Buciu 
■ Hara 
■ Andrei Păunescu, Totuși și Maria Maria
■ Taxi
■ Pasărea Rock
■ Kempes
 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră