Happy Birthday Tour.Celebra Nana Mouskouri concertează la Bucureşti

04 Iun 2015
 Happy Birthday Tour.Celebra Nana Mouskouri concertează la Bucureşti
 Legenda muzicii grecesti, cu o cariera de peste o jumatate de veac, Nana Mouskouri vine la Bucuresti, pentru concertul din 25 noiembrie, de la Sala Palatului. După câţiva ani de pauză, Nana Mouskouri a revenit pe scena in octombrie 2013 la Atena, cand a inceput turneul aniversar „Happy Birthday Tour”. De atunci şi până în 2016, Mouskouri concertează în întreaga lume. Turneul este o ocazie de a marca atat aniversarea celebrei soliste, cat si compozitorii care i-au inspirat cariera de-a lungul anilor: Quincy Jones, Harry Belafonte, Michel Legrand.

„Cantecul a fost prima mea dragoste si intotdeauna m-a ajutat sa respir, sa sper si sa cred ca este dragoste si pace in jur. Am avut sansa sa lucrez cu oameni speciali si sa realizez enorm de multe in viata. Am considerat ca toate acestea merita sa fie sarbatorite si ca trebuie sa mai cant dragilor mei prieteni, spectatorii. La multi ani tuturor celor care imi arata ca dragostea inca exista. Si atata timp cat va fi muzica pentru mine si prietenii mei, va fi dragoste!” a declarat Nana Mouskouri

Mouskouri este una dintre artistele cu cele mai mari vanzari de discuri din lume, albumele si single-urile ei, interpretate în 12 limbi, s-au vandut in peste 350 milioane de exemplare la nivel mondial. In acest turneu, deci si la Bucuresti ea va fi acompaniata de un grup de instrumentisti francezi iar spectacolul va cuprinde slagarele care au facut-o celebra: Only Love, White Rose Of Athens, Try To Remember, Love Me Tender, Droom Droom, Amazing Grace etc. Biletele se gasesc in retelele eventim.ro si vandbilete.ro, dar si la casa de bilete a Salii Palatului.  

Alte stiri din Muzica

Ultima oră