H8 a semnat cu Universal Music România și lansează albumul „Gri”

01 Feb 2016 | scris de Alex Revenco
H8 a semnat cu Universal Music România și lansează albumul „Gri”

Formația H8 lansează albumul ‘Gri’ pe 12 februarie printr-un concert în clubul Fabrica avându-i ca invitați pe Sunet Fin. Discul conține 14 melodii înregistrate în Studioul 148 de Marius Costache și marchează începutul colaborării cu Universal Music România / U Rock. Primul single de pe „Gri” este intitulat „Fără emoții”, piesă deja cunoscută și foarte apreciată de public, din concertele recente H8.

Colaborarea cu Universal un pas imens către viitor
Iată anunțul formației: “Pionieri ai hardcore-ului din România, marcăm lansarea celui de-al patrulea album din cariera noastră cu o colaborare de care suntem mai mult decat încântați. Pornim la drum alături de Universal Music Romania cu un material demn de lasat moștenire urmașilor noștri. Această colaborare ne duce la următorul nivel, și reprezintă un pas imens către viitorul ce se anunță a fi unul la care visează orice artist. Colaborarea cu Universal Music România reprezintă o confirmare pentru noi, că facem ce trebuie, fără compromisuri și promitem să mergem tot mai sus în drumul către cea mai buna variantă a noastră.”

Anul trecut, grupul a împlinit 20 de ani
Pionieri ai hardcore-ului din România, H8 a luat fiinţă la Ploieşti în 1995, având până în prezent numeroase concerte în ţară şi strainatate, plus colaborări cu artişti din underground-ul autohton. A împărţit scena cu nume grele ale genului precum Sick Of It All, First Blood, Terror, Death Before Dishonor, Take Offense, Slayer sau Suicide Silence. În 2006, H8 a lansat albumul “Nimic nou”, urmat trei ani mai târziu de materialul “Printre voi”, ambele primite extrem de bine atât de fani cât şi de critica de specialitate.

Iată componența: Ionuț Cosmineanu (Aliosha) – voce, Marius Neagu (Văru') - voce, Călin Răduță - chitară solo, Radu Arnăutu (Chioru') - chitară solo, Alexandru-Claudiu Nichiforof (Alexei)- bass, Răzvan Răduță – tobe, Valentin Raicu (Pixy) – chitară.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră