Guest Metal Night 2 cu trupe din Suedia, SUA, Rusia şi România

12 Apr 2017 | scris de Alex Revenco
Guest Metal Night 2 cu trupe din Suedia, SUA, Rusia şi România

Săptămâna viitoare, pe 21 aprilie, Guest Metal Night revine cu editia a doua, in clubul Fabrica, cu patru trupe din sfera thrash/power/death/modern melodic metal.

La aceasta editie ii vom vedea live pe Frantic Amber (thrash metal - Suedia), Pokerface (death metal - Rusia), Sunless Sky (power metal - SUA) si Between Colors (modern melodic metal - Romania).

Frantic Amber (foto) este o trupa death-black metal multinationala, cu 80% componenta feminina, ce isi are in prezent resedinta in Stockholm si reuneste muzicieni din Danemarca, Suedia, Japonia si Columbia. Formatia a fost consolidata ca si formula de live in 2010 si a explodat in 2012 dupa o prestatie in cadrul P3 Guld. Pana in prezent fetele au sustinut o serie de showuri de club in Europa dar si in cadrul unor festivaluri precum Wacken sau Metaltown.

Pokerface este o formatie de asemenea female fronted, din Rusia, infiintata in la Moscova in 2013, ce a sustinut mai multe turnee in Europa si au deschis showuri pentru trupe precum Sepultura, Vader, Overkill, Kreator sau Megadeth. Anul trecut Pokerface au sustinut un show in Brasov in deschiderea formatiei Sodom.

Sunless Sky este o formatie americana, formata in 2013 in Ohio ce abordeaza stilul power metal si sunt semnati cu Pure Steel Records. Trupa are la activ un full length ("Firebreather" - lansat in 2014) si o multitudine de turnee in SUA si Europa. Pe 7 aprilie 2017 Sunless Sky au lansat "Doppelgänger", cel de-al doilea full length din cariera.

Formata in 2012 in Bucuresti, Between Colors sunt formatia cea mai in voga la momentul actual din Metalul Melodic Modern. Combinand compozitiile dominate de riffuri Nu Metal, orchestratii, breakdown-uri, sintetizatoare si efecte Industrial precum si refrene catchy cu un show live plin de energie, formatia a dovedit de numeroase ori ca trebuie vazuta. Acestia au sustinut si un spectacol special de lansare a albumului de debut, "M.A.D." ce a umplut clubul Quantic, a durat doua ore si a continut constume, proiectii, un set acustic, invitati si chiar si o contorsionista, printre altele. Cu un concept puternic si o pasiune sincera, Between Colors vin sa animeze publicul si sa zguduie scena!

Acces public- ora 20.00, concertele încep la 21.00 iar biletele sunt 40 de lei, disponibile online pe Eventbook si la intrarea in club in seara evenimentului.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră