Grupul byron înregistrează în “studioul U2” din Dublin

16 Iun 2015
Grupul byron înregistrează în “studioul U2” din Dublin
 Înregistrarile pentru urmatorul album de studio al grupului byron au început la Dublin, in Irlanda, unde muzicienii români vor petrece urmatoarele saptamani. Locul ales este Windmill Lane Recording Studios, un loc faimos, unde au inregistrat greii muzicii mondiale, R.E.M., Rolling Stones, Sinead O’Connor sau U2. Bono & Co au investit in dotarea si extinderea acestui studio, atunci când au înregistrat aici albumul “The Joshua Tree”.

Cel de-al saselea album de studio byron va fi inregistrat in High-Resolution Audio (tehnologie superioară unui CD audio obisnuit), o premiera pentru industria muzicala din Romania. Astfel, experienta auditiei (folosind echipamente adecvate de fidelitate inalta precum castile Sony MDR-1A si Walkman-ul NWZ-A15) va fi una mult mai bogata si mai incitanta, deschizand practic un nou univers sonor pentru ascultatori.

„In 2011 am scris un album cu 12 piese, cate una pe luna, in care am combinat starile mele provocate de anotimpuri cu miturile si istoriile lunilor respective. Suna pretentios, stiu, dar nu e chiar asa. Le-am inregistrat cu o singura chitara si o voce si le-am lasat la dospit. Acum a venit vremea sa le scoatem la lumina”, spune solistul Dan Byron despre noul album. Acesta va fi lansat la toamnă, la Universal Music Romania.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră