Grimus a lansat două piese noi, în exclusivitate pe Deezer

24 Feb 2016 | scris de Alex Revenco
Grimus a lansat două piese noi, în exclusivitate pe Deezer

Cele mai recente compoziții ale grupului din Cluj, „Ultima oară” și „Vom lupta”, sunt disponibile în această săptămână, doar pe Deezer, însă acestea vor putea fi ascultate și live, vineri, 26 februarie, la concerul aniversar „Grimus 10 ani In a Glimpse” de la Arenele Romane (cort încălzit).

Ne amăgim deseori
Despre “Ultima oară”, Vali Rauca, chitaristul și compozitorul trupei a declarat: “Are un subiect riscant, despre modul în care noi oamenii ne amăgim deseori și ne ardem aripile ca fluturii de noapte pentru orice lumină artificială. Abordarea mai electro subliniază chiar acea lumină artificială care devine mai prietenoasă doar dacă e îmbrăcată în sentimente”.

Puterea grupului
Același Vali Rauca spune despre „Vom lupta”: “A fost scrisă într-un decor rustic, într-o perioadă în care ne-am refugiat la munte pentru a compune piese și a descompune tensiuni. A ieșit ascuțită ca stâncile, repetitivă ca acele de pin și mocnind de violența a șase călători care au ales să piardă cărarea pentru a regăsi puterea grupului. E despre adrenalina, inconștiență, conflict, exaltare, victime și nou-născuți. E despre Grimus.”

Recitalurile încep la ora 20.00
Vineri, 26 februarie, fanii vor sărbători alături de trupă zece ani de Grimus, la concertul aniversar de la Arenele Romane. Accesul la evenimentul prezentat de Bogdan Șerban se va face începând cu ora 19:00, La ora 20:00 încep să cânte invitații serii: byron, Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks, Toulouse Lautrec iar la 21:30 pe scenă va urca Grimus (și un invitat surpriză).Biletele pentru concertul aniversar Grimus sunt disponibile în rețelele eventim.ro și ambilet.ro și magazinele partenere. Ele sunt 30 de lei în avans și 40 de lei la intrare, în limita disponibilității.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră