Gala Premiilor de jazz -Premiile Muzza, la Hard Rock Cafe      

28 Mar 2018 | scris de Alex Revenco
Gala Premiilor de jazz -Premiile Muzza, la Hard Rock Cafe        Galerie foto (2)

Fundaţia Muzza şi Institutul Cultural Român, organizează duminică, 1 aprilie, ora 18.30, la Hard Rock Cafe din Capitală, Gala Premiilor de Jazz pe 2017. Ajunsă la ediţia a XVI-a, Gala este cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical, o adevărată sărbătoare pentru această breaslă ce îşi propune, ca de fiecare dată, să evidenţieze şi să premieze cele mai reuşite performanţe din acest domeniu în anul precedent.

Gala din acest an, îi are ca invitaţi, printre alţii, pe experimentații muzicieni Teodora Enache, Puiu Pascu şi Marius Mihalache, formaţia de ethno jazz Alex Calancea Band (din Republica Moldova), pe tinerii muzicieni laureaţi ai unor recente concursuri: Bianca Olteanu, Cristi Copaciu, Lorin Mihalache, Bianca Oneț și Sandu Bantaș, solistele Sorina Enea și Aminda (cu Rareș Totu’s Midnight Sun) și pe veteranii bluesmani, reuniți anul trecut în supergrupul Hot Leeks, Iulian Vrabete, Vali Vătuiu, Paul Negoiță, Adrian Mondescu și George Baicea. Nu vor lipsi nici invitați surpriză.

Juriul, alcătuit din muzicieni și jurnaliști de prestigiu, l-au desemnat de această dată pe apreciatul compozitor, aranjor și dirijor clujean Ștefan Vannai (foto) pentru Premiul de Excelenţă, argumentele fiind, cei 75 de viață și cei 35 de ani de activitate și succese cu Big Band-ul Gaio.

Toate formaţiile premiate, vor susţine micro-recitaluri pentru deliciul publicului iubitor de jazz şi blues. Gala este organizată cu sprijinul unor instituţii, sponsori, parteneri media, muzicieni şi simpli prieteni, toţi avînd aceeaşi pasiune-jazzul. Evenimentul este realizat și prezentat de muzicologul Alexandru Şipa, Președinte al juriului.

Preţul biletului de intrare este de 50 și 70 de lei, disponibile pe iabilet.ro. Rezervări la tel. 021-2066261.

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră