Chapeau, Gabriel Cotabiță – Artistul, din nou pe scenă: „Numai iubirea m-a adus înapoi!”

30 Oct 2015
Chapeau, Gabriel Cotabiță – Artistul, din nou pe scenă: „Numai iubirea m-a adus înapoi!”
Gala Chapeau, desfășurată, aseară, la Sala Palatului a marcat reîntoarcerea artistului după tragicul accident de la începutul lunii mai. Prima urcare pe scenă a fost una spectaculoasă – Sala Palatului s-a dovedit arhiplină, iar publicul extrem de cald.

Gala Chapeau s-a dovedit a fi un omagiu adus cântărețului care a trecut prin clipe atât de grele și a reunit artiști din toate generațiile care au interpretat piese acestuia. Totodată, regalul muzical a fost și un cadou de aniversare – Gabriel Cotabiță urmând să împlinească 60 de ani pe 1 noiembrie.

Doru Todoruţ (Deep Central) a interpretat melodia "Ce mai faci?", lansată de Gabriel Cotabiţă în 1997. Au urmat, Aurelian Temişan, Monica Anghel şi George Miron, Alex Velea, Adrian Daminescu, Jorge, Smiley, Luminiţa Anghel, Horia Moculescu, Delia, Antonia, Connect-R, Bodo, Loredana. Trupa VH2 a fost și ea prezentă pe scenă cu mai multe melodii din propriul repertoriu.

Artistul a urcat pe scenă pentru a cânta doar la final. Moment când a fost aplaudat, în picioare. De toți cei prezenți.

"Este prima dată când apar pe scenă şi sunt emoționat. Mi se pare că cele trei luni şi jumătate cât a trecut de la accident au trecut foarte repede... Acum, când am ajuns pe scenă, toate problemele au dispărut. Aşa că, îmi pare rău, nu aţi scăpat de mine!", a glumit Gabriel Cotabiţă. "Singurul lucru important este că dumneavoastră existaţi".

La final, Gabriel Cotabiță a interpretat „Ave Maria”, piesă lansată imediat după Revoluție.  

Alte stiri din Muzica

Ultima oră