Filmul Roger Waters The Wall la Grand Cinema & More

23 Aug 2015
Filmul Roger Waters The Wall la Grand Cinema & More
Filmul "Roger Waters The Wall”, realizat în timpul turneului "The Wall Live” - cel mai mare turneu din lume de pana acum, sustinut de un artist solo - va putea fi urmarit pe 29 septembrie şi la Bucureşti, în Grand Cinema & More, inclusiv în sala Grand Ultra şi Studio 1, una dintre sălile VIP de la Grand Cinema & More , de la ora 20.00.

The Wall” a fost filmat în 4K și transpus în Dolby Atmos, tehnologia audio revoluționară disponibilă în sala Grand Ultra, ce va oferi audienței o experiență ieşită din comun. Configurația sistemului cuprinde 54 de boxe, câte un rând de boxe pe pereții laterali și două rânduri pe plafon și un procesor de sunet Dolby Atmos.

Biletele sunt disponibile pentru rezervare şi cumpărare pe site-ul cinematografului: grandentertainment.ro. În seara concertului, la intrarea în sală, spectatorii vor primi cadou cartea "Inside Out - O istorie personală a trupei Pink Floyd”, varianta în limba română a cărţii scrise de toboşarul Nick Mason, povestea formaţiei de la începuturi până la vremurile de glorie. 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră