Fameless pornește în primul turneu național (video)

09 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Fameless pornește în primul turneu național (video)

După concertele primite cu mult entuziasm de publicul din Hard Rock Cafe în ultimele zece luni, Fameless pleacă în primul turneu național, pentru a fi mai aproape de fanii din țară.

Ultima destinație, Hard Rock Rising

Săptamâna aceasta, trupa rock (alternativ/grunge) înființată de Tiberiu Albu (câștigător în 2014 al concursului Vocea României) pornește către mai multe orașe din țară. De asemenea, Fameless anunță că ultimul concert din turneu va avea loc în finala pe București a concursului Hard Rock Rising, organizat de Hard Rock Cafe, pe 1 Iunie. Fameless s-a calificat în urma preselecției naționale, și va lupta pentru șansa de a cânta la Hard Rock Hotel Ibiza și un premiu de 50,000$.

Șase orașe din țară, până acum

Datele turneului : 12 mai @ Times Pub — Brașov, 13 mai @ Underground Pub — Iași, 22 mai @ Parcul Mogoșoaia — Mogoșoaia, 25 mai @ Smart Pub — Craiova, 26 mai @ Club Flex — Arad
28 mai @ Maialul Orăștian — Orăștie, 1 iunie @ Hard Rock Cafe — București. Turneul este în continuare ”în lucru”, astfel încât băieții speră că vor putea anunța concerte și în alte orașe decât cele deja confirmate.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră