Evil Invaders la Posada Rock 2019!

08 Iul 2019 | scris de Alex Revenco
Evil Invaders la Posada Rock 2019!

Freneticii moștenitori belgieni ai thrash metalului optzecist, vin în premieră în România, la Festivalul Posada Rock, care se va desfășura pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel, în perioada 30 august – 1 septembrie 2019.

Abordând un metal rapid, în forță și fără compromisuri, EVIL INVADERS au luat prin surprindere scena europeană, iar în cei numai 10 ani de carieră au ajuns să fie considerați una dintre cele mai proaspete și mai energice trupe live. Amestecul de thrash, speed, heavy și progressive metal, extras parcă din perioada de aur a genului, dar cu sound-ul actual, au propulsat trupa în preferințele publicului. Caracterizată de revista Rock Hard ca ”respirând spiritul anilor ’80… fără a crea o atmosferă retro prăfuită”, EVIL INVADERS duc mai departe stilul care a scos la lumină monștri sacri precum Metallica, Megadeth, Slayer, Overkill sau Motörhead.

Cu două albume și două EP-uri la activ, belgienii au susținut sute de concerte în Europa și Japonia, urcând pe scena celor mai importante festivaluri, printre care Wacken Open Air sau Bang Your Head. În octombrie vor lansa un album și un DVD live, dar publicul român va avea ocazia să îi vadă pe viu, în recital la Festivalul Posada Rock, pe 31 august.

EVIL INVADERS se alătură line-up-ului internațional al ediției din acest an, format deja din Tiamat, Moonspell, Soen, Diamond Head, Entombed A.D., Wheel și The Price. Lor li se vor adăuga cei 10 newcomeri care vor participa la cel mai important festival concurs din țară.

Abonamentele costă 130 de lei / buc. și pot fi achiziționate online direct de pe pagina festivalului www.posadarock.com, din rețeaua www.iabilet.ro sau de pe pagina de facebook a eventului.

Festivalul Posada Rock este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii și Identității Naționale.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră