Eveniment: One Night Only cu Charles Aznavour

26 Apr 2016 | scris de Alex Revenco
Eveniment: One Night Only cu Charles Aznavour

Charles Aznavour se află într-un turneu restrâns, ce se desfăşoară în doar câteva orașe europene şi care cuprinde şi un spectacol unic în România, pe 28 aprilie, la Sala Palatului.

70 de ani de carieră
Compozitor, interpret, actor, scriitor și diplomat (ambasador al Armeniei), Charles Aznavour are o incredibilă carieră muzicală, din 1946 până astăzi, timp în care a înregistrat 51 de albume de studio (cel mai recent- „Encores”, 2015), 20 înregistrate în concert, 121 de compilații, 58 de EP-uri și 67 discuri singles, vândute în peste 180 de milioane de exemplare. Declarat Erou Național al Armeniei, Charles Aznavour a primit în Franța, Belgia, Canada și Elveția nenumărate premii, decorații, titlurile de Doctor Onorific al Universităţii din Montreal, Cetățean de onoare al orașelor Montreal și Cannes etc.

Nu vor lipsi Il Faut Savoir, Mourir d'aimer, La Boheme
Concertul – eveniment este inclus în turneul 'One Night Only' şi este o ocazie unică de a-l asculta pe marele artist francez cântând cele mai îndrăgite piese ale sale, live, într-un spectacol dedicat publicului din România. Aznavour va interpreta la București (cel puțin !) 21 de cântece, printre care Les Émigrants, La vie est faite de hasard, Paris au mois d'août, Mourir d'aimer, Avec un brin de nostalgie, Je voyage, Sa jeunesse, La Mamma, Il faut savoir, Mon ami, mon Judas, Ave Maria, Désormais, She, Mes emmerdes, Hier encore, Les Plaisirs démodés, Mon émouvant amour, Comme ils disent, Les deux guitares, La bohème, Emmenez-moi. Ultimele bilete se găsesc pe bilete.ro, eventim.ro, salapalatului.ro, VreauBilet.ro şi la casa de bilete a Sălii Palatului

Alte stiri din Muzica

Ultima oră