Eveniment. Concertul grupului Amenra din club Control. Video

03 Iun 2015
Eveniment. Concertul grupului Amenra din club Control. Video
 Sâmbătă, 6 iunie în Club Control va avea loc concertul grupului belgian Amenra, “eveniment pentru care s-a muncit mult si pentru care se aduce pana si un sistem de sonorizare mai puternic, pentru ca publicul sa poata trai la maxim experienta live” spune Costin Chioreanu. Sosit în ţară mai devreme, solistul Colin H. Van Eeckhout a oferit un interviu site-ului Metalfan, din care am spicuit următoarele declaratii: “Amenra e genul de trupă care are nevoie de efort pentru a fi înțeleasă. Avem nevoie ca oamenii să se bage cu capul înainte ca să înțeleagă cu adevărat intenția pe care o stăpânim. Îmi place să vorbesc cu oameni despre asta pentru că e ceva ce ne îndreaptă către noi perspective. Viața în sine nu necesită vreo explicație precisă, dar totuşi, cu toții căutăm răspunsuri la întrebări la care nu se poate răspunde”.

“Încercăm să ne ținem departe de nevoia de a-i mulțumi pe alții şi nu pe noi. Suntem adevărații protectori ai tradiției noastre. Şi, pe parcursul a 16 ani de existență creştem… Ca muzicieni, ca oameni şi ca prieteni. Viețile noastre se schimbă. Şi ne ocupăm de asta”.

“După un concert apare un simț al renaşterii. Greutatea a căzut de pe umerii tăi şi poți respira din nou, folosind întreaga capacitate a plămânilor. Bineînțeles că există o formă de „repetiție”. Pentru noi, repetiția funcționează bine, cu cât facem un lucru de mai multe ori, cu atât iese mai natural, în consecință tehnicitatea dispare şi suntem în stare să „pătrundem” treaba. Cele mai bune concerte sunt acelea în care te pierzi cu adevărat”.

Concertul, organizat de Marius Costache & club Control, va fi înregistrat și mixat profesional de Studio148.ro și va fi oferit tuturor celor care achiziționeaza biletele în avans, prin intermediul adresei de e-mail folosită la înregistrarea pe site-ul Eventbook.ro. Invitat special al evenimentului este grupul Valerinne, care va urca pe scenă la ora 21.00. (Alex Revenco)



 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră