Soprana gotica: Emma Shapplin revine la Bucuresti (VIDEO)

27 Apr 2015
Soprana gotica: Emma Shapplin revine la Bucuresti (VIDEO)
 EMMA SHAPPLIN, interpreta si compozitoarea ce fascineaza audienta din intreaga lume prin modul in care traverseaza granitele mai multor genuri muzicale, este pregatita sa cucereasca publicul din Romania cu un repertoriu veritabil in stilul neoclasic. Vocea sa de soprana, desprinsa parca, dintr-un cor angelic, va rasuna la Sala Palatului din capitala in data de 30 octombrie, incepand cu orele 19:00.

Supranumita ”diva desculta”, Emma Shapplin, este considerata una dintre cele mai creative artiste contemporane. Prin compozitiile sale moderne, Emma Shapplin abordeaza si teme gotice, inclusiv ritmuri si versuri apartinand limbii italiene de odinioara. Emma Shapplin s-a impus in peisajul muzical international abordand un stil muzical propriu, inovator, cu influente variate, ce pornesc de la opera, poezie lirica si ajungand la trance modern, rock si synth-pop. De-a lungul timpului, artista a devenit extrem de indragita in randurile publicului Sarei Brightman.

Biletele pentru concertul Emmei Shapplin de la Sala Palatului sunt disponibile in reteaua EVENTIM la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas si online prin www.eventim.ro la preturi variabile in functie de categorie. Pana la data de 30.06.2015, cei interesati pot profita de o perioada de PRESALE ce asigura reduceri de 35% la achizitionarea fiecarui bilet.

In perioada de presale, biletele sunt disponibile la urmatoarele preturi: VIP – 227 lei, Cat.I – 195 lei, Cat.II – 163 lei, Cat.III – 117 lei.
Incepand cu data de 01.07.2015, acestea vor putea fi achizitionate la pret intreg, astfel: VIP – 350 lei, Cat.I – 300 lei, Cat.II – 250 lei si Cat.III – 180 lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră