Elvețienii, entuziasmați de show-ul AC/DC + Axl

30 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Elvețienii, entuziasmați de show-ul AC/DC + Axl

De la un concert la altul, solistul Guns N' Roses se simte din ce în ce mai bine în 'pielea' de frontman la AC/DC.

În Elveția, al optulea show

Ieri, la Berna, Axl Rose a susținut cu AC/DC al optulea spectacol din etapa europeană a turneului Rock Or Bust, primul concert fiind cel de la Lisabona, 7 mai. Pe lângă alte cinci spectacole în Europa, Axl va evolua alături de AC/DC și la iarnă, în cele zece concerte din SUA, ce urmează să fie reprogramate.

Angus & Co sunt încântați de Axl

Chitaristul Angus Young a declarat că atât el cât și colegii sunt încântați de prestația lui Axl Rose. „Își face treaba foarte bine. Adică în situația în care ne-am aflat a fost foarte bine că s-a oferit voluntar, spunând 'hei, dacă pot să ajut hai să încercăm'. Este foarte bun, într-un timp foarte scurt a învățat mai multe piese noi, chiar face o treabă bună.

„După sfârșitul turneului, mai vedem”

„Noi ne-am propus să terminăam acest turneu, acestra este scopul nostru principal. Și Axl ne ajută... El e foarte încântat și spune deseori dacă nu poate face mai mult pentru AC/DC. Chiar nu știm ce se va întâmpla cu noi la sfârșitul turneului. Vrem să ducem la bun sfârșit turneul început, așa cum ne-am propus. După aceea mai vedem”.
.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră