Ei vor reprezenta România la Eurovision. Ce părere aveţi despre melodie?

06 Mar 2017 | scris de Marina Constantinoiu
Ei vor reprezenta România la Eurovision. Ce părere aveţi despre melodie? Galerie foto (3)

La început au fost 72, juriul a ales 15, iar în finală au rămas 10. Duminică seara a fost Finala, iar câştgătorul a fost ales exclusiv de către public, care şi-a putut susţine favoriţii, prin televot, timp de o oră.

Ilinca și Alex Florea vor reprezenta România la Eurovision 2017, cu piesa "Yodel It", după ce au câștigat Selecția Națională, duminică. pe TVR 1, TVR HD, TVR Internațional, TVR Moldova și online, pe TVR+. 

 

Artiștii care au cântat în finala Eurovision România au fost, în ordinea apariției: Ana Maria Mirică, cu piesa "Spune-mi tu"; Ilinca feat. Alex Florea, cu "Yodel It"; Eduard Santha — "Wild Child"; Xandra — "Walk on By"; Mihai Trăistariu (Mihai) — "I Won't Surrender"; Maxim, alături de Nicolae Voiculeț — "Adu-ți aminte"; Tavi Colen și Emma, cu "We own the night"; Instinct — "Petale"; Ramona Nerra — "Save Me"; Cristina Vasiu — "Set the Skies on Fire". 

Românca Miruna Mănescu, reprezentanta Elveției în concursul Eurovision de la Kiev, reprezentantul Spaniei, Manel Navarro, și moldovenii de la SunStroke Project au fost invitații speciali ai finalei Eurovision România și au susținut recitaluri în timpul show-ului de duminică. De asemenea, trupa tribut ABBA, Arrival, a cântat în cadrul show-ului finalei. 

Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 și 11 mai și finala pe 13 mai. Alături de România, în competiție s-au mai înscris 42 de țări. 

Prezentatorii show-ului selecţiei melodiei care va reprezenta România la Eurovision au fost în acest an vedeta TVR Iuliana Tudor (care este şi realizatoarea unei emisiuni de succes la postul de radio SMART FM) şi Dan Helciug.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră