După Cat Music Spain, casa de discuri inaugurează Cat Music USA

14 Mar 2017 | scris de Alex Revenco
După Cat Music Spain, casa de discuri inaugurează Cat Music USA

Primul artist semnat la noua filiala este Nyanda, care revine in atentia publicului cu single-ul si videoclipul “Rodeo Wine”, o piesa RnB, cu influente reggae si dance. Piesa este compusa de catre Nyanda Thorbourne, Kham Mcpherson si produsa de The Kemist & Liam Fudge. Videoclipul este filmat in America, in regia lui Alex Ceauşu.

 “Rodeo Wine este genul de piesa care s-a scris singura. Procesul prin care piesa a fost creata de The Kemist si Kham a fost amuzant si usor si mi-a adus aminte de momentul in care am scris “Love is Wicked” pentru surorile mele. Pentru mine, single-ul ”Rodeo Wine” este diferit…neasteptat…memorabil”, a spus Nyanda.

 Originara din Jamaica, Nyanda s-a remarcat de-a lungul timpului cu hituri ca “Love Is Wicked”, “Bad To di bone”, “Never Never”, alaturi de Brick&Lace, dar si piese lansate solo, inca din 2013, precum remixul reggae al piesei “I Knew You Were Trouble” (Taylor Swift), “Put It On Me”, Slippery When Wet” “All My Love” etc. Anul trecut, artista a colaborat cu Roxana Cozma, o tanara artista din Romania pentru single-ul “Keep It Real”.

 In plus, Nyanda este si compozitoare, iar alaturi de echipa Bloodline a lucrat la productia unor hituri ca “Follow The Leader”, de la Jennifer Lopez, “All Around The World”, de la Christina Aguilera.

Cat Music este oficial prima casa de discuri din Romania care se extinde la nivel international. La sfarsitul anului 2016, casa de discuri a deschis primul birou extern, din Europa de Vest - Cat Music Spain - la Madrid. La 3 luni dupa acest pas, Cat Music continua extinderea worldwide prin deschiderea celui de-al doilea birou international, in America.

 Despre Cat Music

Milioane de vizualizari pe canalul de YouTube, primele pozitii in topurile muzicale nationale si internationale, dar si hituri ce se aud la posturile radio si TV fac din Cat Music principalul jucator din industria muzicala romaneasca. Casa de discuri ii are in portofoliu pe unii dintre cei mai influenti si de succes artisti din Romania din ultimii 20 de ani, avand o cota de piata de peste 30% si un catalog impresionant, ce depaseste 8.000 de piese.

Cu 10 ani de activitate si cea mai rapida ascensiune in topul canalelor de YouTube romanesti, Cat Music a devenit in 2014 partener Premium YouTube, odata cu momentul atingerii pragului de 1 milion de abonati si 1 miliard de vizualizari. Canalul de YouTube al casei de discuri si-a pastrat pozitia de lider si in 2015 si 2016 si este in continuare cel mai puternic canal de YouTube, cu peste 3 milioane de abonați si 3.691.038.879 de vizualizari.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră