Duo-ul american Jucifer, live @ fabrica (video)

09 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Duo-ul american Jucifer, live @ fabrica (video)

Mâine seară, iubitorii de metale foarte grele își dau întâlnire în club fabrica unde cap de afiș este Jucifer, grup înființat în 1993 în Georgia, SUA.

De 15 ani în turneu
Jucifer se numără printre pionierii sludge / doom / death metal și este celebru pentru amplificarea foarte puternică din concerte și modul de viață nomad 100%. În majoritatea timpului, chitarista și vocalista Gazelle Amber Valentine și toboșarul Edgar Livengood sunt „pe drumuri” pentru a susține cât de multe concerte este posibil. Astfel, cei doi (soț și soție) reușesc să cânte în mai mult de douăzeci de țări, în fiecare an. Practic ei n-au o adresă unde să spună „acasă”, deoarece ultimii 15 ani i-au petrecut în.... vehicolul de turneu.

Intrarea este 25 de lei
Spre deosebire de alte trupe ce apelează la tot felul de „artificii” pentru a completa sunetul live Jucifer se bazează doar pe tobe în timp real și o chitară distorsionată, amplificate de un perete de difuzoare. Recunoscută ca una dintre cele mai „zgomotoase”trupe din lume, ambii componenți au declarat că, peretele de difuzoare nu îl au pentru a obține o amplificare uriașă, ci mai degrabă un produs secundar al dorinței lor de a fi cufundați în sunet și pentru ca Valentine să-și creeze tonul ideal la chitară. Programul de mâine: 20:30 acces public, 21:00 Ropeburn- HC sludge (RO), 22:00 Void Forger-sludge crust (RO), 23:00 Jucifer- sludge, stoner, doom, death, crust, grind (SUA). Intrarea este 25 de lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră